У Бердичеві засуджені змагались за звання найкращого кухаря

4 листопада 2015 року у Бердичівській виправній колонії (№70) відбувся конкурс серед засуджених на кращого кухаря. Головна мета конкурсу – провести практичне заняття з кухарями, оцінити їх організацію робочого місця, знання техніки безпеки, дотримання санітарних правил, технологічного процесу готування страв та оригінальність оформлення, а найголовнішим критерієм були найкращі смакові властивості.

Про це повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Житомирській області.

Продукти харчування для приготування страв були видано згідно з поточної меню-розкладки і завданням кухарів було приготувати першу страву, гарнір, салат. Під час конкурсу були приготовлені розсольник, картопля з гарніром та салат із солінь.

Оцінювальною комісією на чолі з виконуючим обов’язки начальника їдальні відділу інтендантського та комунально-побутового забезпечення Сергієм Болохівським було проведено оцінювання запаху, смакових якостей, оформлення страв та, з урахуванням балів, отриманих за теоретичну частину, визначено переможця конкурсу, який отримав почесну грамоту начальника установи.