Для житомирських військових, які проходять навчання на сході, створили пункти польової кухні

Для особового складу військових частин Житомирщини, який приймає участь у навчаннях на південних та східних рубежах нашої держави створенні пункти польового харчування із залученням штатних кухарів, які поповнили ряди армії під час часткової мобілізації.

Харчування у всіх підрозділах побудовано таким чином, щоб забезпечити військовослужбовців трьохразово, повноцінною, гарячою та смачною їжею.

В основному це норма № 1 загальновійськового пайку. В польових умовах це консерви м’ясні та рибні, різноманітні крупи, макаронні вироби, страви з овочів, гарячий чай, компот, твердий сир, печиво.

Варто зазначити, що на «солдатський» стіл подається додаткове харчування із продуктів, які надали цивільні громадяни.

Крім того, організовано військторгом продаж у місцях тимчасової дислокації військових підрозділів кондитерських виробів та бакалійних товарів.