На Житомирських ринках подорожчає м'ясо

Про подорожчання продуктів на ринках Житомира говорять уже кілька тижнів. Продавчині переконують, що ціни разюче не підіймуться, але на кілька гривен м'ясо таки стане дорожчим, пише Перший.

«На весну м'ясо завжди дорожчає, кожного року. От сало лишиться таким же – зараз можна купити від 25 до 40 гривень кілограм сала. Ціна не буде змінюватись», - розповідає власниця кіоску на ринку Олена Петрівна.

Не будуть дорожчати і домашні яйця, переконують жінки на базарі. У суботу, наприклад, десяток домашніх яєць коштував від 15 гривень і до 20-ти.

Домашнє молоко продають за ціною 9-10 гривень за півтора літри. Бабці кажуть, що молоко буде дешевшати, але не поспішають казати, коли саме. Майже всі, хто торгує молоком на території ринку – перекупники, які скупили вранці молоко біля вокзалу.

Натомість продавці переконують, що не буде дорожчати чи дешевшати сир. Його ціна ще кілька місяців буде стабільною.

Помідори та огірки на Житньому ринку зараз коштують в районі 26 гривень.

Зазвичай в мороз ціни на овочі підскакують на 30%. Але поки що передумов для подорожчання немає.

Експерти говорять, що українцям може не вистачити дешевої цибулі, навесні вона може подорожчати.

Нагадаємо, що на Житомирщині найнижчі ціни на варену ковбасу за даними Агроперспектива.

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Виклад
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Виклад
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку