У Житомирській області 10 фермерів отримають 8 млн. грн. з бюджету

В особистих селянських господарствах Житомирської області виробництво м'яса складає 79%, молока - 84%, картоплі та овочів - 98%.

Такі дані під час наради з керівниками м’ясопереробних підприємств озвучив губернатор Житомирської області Сергій Рижук.

”На сьогоднішній день нами розроблено декілька варіантів бізнес-проектів розвитку м’ясного і молочного скотарства, - сказав він. – Розроблено єдину програму розвитку агропромислового комплексу області на 2011-2015 роки. Бажання займатися цією справою вже виявило 35 претендентів, і заявки продовжують надходити».

Губернатор також повідомив, що на конкурсній основі буде відібрано 10 пілотних фермерських господарств, на розвиток яких в бюджеті області на наступний рік закладається 8,2 млн. грн.

Подібний стан із формування сировинних зон буде запропоновано практично для всіх галузей харчопереробної промисловості, пише Житомир.info.

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Виклад
( 0 оцінок )

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образи; пряме порівняння з іншими конкуруючими компаніями; розміщення посилань на сторонні ресурси Інтернету; реклама та самореклама, заяви, пов'язані з діяльністю компанії.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Виклад
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати