У Житомирській області 10 фермерів отримають 8 млн. грн. з бюджету

В особистих селянських господарствах Житомирської області виробництво м'яса складає 79%, молока - 84%, картоплі та овочів - 98%.

Такі дані під час наради з керівниками м’ясопереробних підприємств озвучив губернатор Житомирської області Сергій Рижук.

”На сьогоднішній день нами розроблено декілька варіантів бізнес-проектів розвитку м’ясного і молочного скотарства, - сказав він. – Розроблено єдину програму розвитку агропромислового комплексу області на 2011-2015 роки. Бажання займатися цією справою вже виявило 35 претендентів, і заявки продовжують надходити».

Губернатор також повідомив, що на конкурсній основі буде відібрано 10 пілотних фермерських господарств, на розвиток яких в бюджеті області на наступний рік закладається 8,2 млн. грн.

Подібний стан із формування сировинних зон буде запропоновано практично для всіх галузей харчопереробної промисловості, пише Житомир.info.

Автор
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Виклад
(0 оцінок)
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Актуальність
0/12
Виклад
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку