• Головна
  • Житомирські студенти під керівництвом Паоло Брешіа готували піцу
16:40, 31 січня 2019 р.
Надійне джерело

Житомирські студенти під керівництвом Паоло Брешіа готували піцу

Житомирські студенти під керівництвом Паоло Брешіа готували піцу

30 січня студенти відділення ресторанного та туристичного бізнесу Житомирського торговельно-економічного коледжу зустрілися з Паоло Брешіа – президентом Асоціації UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів».

Паоло черговий раз провів майстер-клас з приготування традиційних італійських страв для житомирських студентів, і цього разу майбутні фахівці ресторанного бізнесу ознайомилися з традиціями приготування піци та різотто, використовуючи традиційні італійські продукти.

Як поінформували у навчальному закладі, студенти виявили бажання співпрацювати з Асоціацією UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів» і стати учасниками проекту EUROEST, який пропонує професійне стажування і виробничу практику в кращих готелях і ресторанах Італії.

Житомирські студенти під керівництвом Паоло Брешіа готували піцу, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...