18:50
11 жовтня
30 січня студенти відділення ресторанного та туристичного бізнесу Житомирського торговельно-економічного коледжу зустрілися з Паоло Брешіа – президентом Асоціації UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів».
Паоло черговий раз провів майстер-клас з приготування традиційних італійських страв для житомирських студентів, і цього разу майбутні фахівці ресторанного бізнесу ознайомилися з традиціями приготування піци та різотто, використовуючи традиційні італійські продукти.
Як поінформували у навчальному закладі, студенти виявили бажання співпрацювати з Асоціацією UCM «Середземноморський союз шеф-кухарів» і стати учасниками проекту EUROEST, який пропонує професійне стажування і виробничу практику в кращих готелях і ресторанах Італії.