Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA»

Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», ProSvet

Активну участь у Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «Best Cook fest Podillia- 2019» взяли студенти Житомирського торговельно-економічному коледжу спеціальності «Харчові технології» та показали чудові результати.

Як повідомили в адміністрації коледжу, студенти ЖТЕКу здобули 6 медалей та отримали диплом:

  • у номінації «Супи»  Залевська Кароліна була нагороджена золотою медаллю;
  • номінація «Страва з риби» Марчук Олександра (гр. ВХП-7) здобула срібну медаль;
  • номінація «Страва з м’яса птиці» Фасоля Анна (гр.. ВХП-10) – срібна медаль;
  • номінація «Страва на мангалі» - команда коледжу в складі Губарєва Г.Л., Блажиєвської Н.М., Яновича В. (гр.. ВХП-10) – срібна медаль;
  • номінація «Страва з м’яса» - Мельниченко Ангеліна (гр.. ВХП-6) – бронзова медаль;
  • номінація «Краща команда кухарів» у складі Виговської Марії (гр.ВХП-8), Левицького Олександра (гр.. ВХП-7), Мельниченко Ангеліна (гр..ВХП-6) – бронзова медаль;
  • номінація «Закуски» - Лозниця Ілля (гр..ВХП-6) – диплом.
Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-1 Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-2 Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-3 Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-4 Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-5 Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-6 Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-7 Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-8 Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA», фото-9
ЖТЕК страви фестиваль конкурс ресторан студент
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі