
12:39, 5 березня 2019 р.
Надійне джерело
Студенти Житомира – серед переможців «BEST COOK FEST-PODILLIA»

Активну участь у Міжнародному фестивалі ресторанних технологій «Best Cook fest Podillia- 2019» взяли студенти Житомирського торговельно-економічному коледжу спеціальності «Харчові технології» та показали чудові результати.
Як повідомили в адміністрації коледжу, студенти ЖТЕКу здобули 6 медалей та отримали диплом:
- у номінації «Супи» Залевська Кароліна була нагороджена золотою медаллю;
- номінація «Страва з риби» Марчук Олександра (гр. ВХП-7) здобула срібну медаль;
- номінація «Страва з м’яса птиці» Фасоля Анна (гр.. ВХП-10) – срібна медаль;
- номінація «Страва на мангалі» - команда коледжу в складі Губарєва Г.Л., Блажиєвської Н.М., Яновича В. (гр.. ВХП-10) – срібна медаль;
- номінація «Страва з м’яса» - Мельниченко Ангеліна (гр.. ВХП-6) – бронзова медаль;
- номінація «Краща команда кухарів» у складі Виговської Марії (гр.ВХП-8), Левицького Олександра (гр.. ВХП-7), Мельниченко Ангеліна (гр..ВХП-6) – бронзова медаль;
- номінація «Закуски» - Лозниця Ілля (гр..ВХП-6) – диплом.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
11:00
24 квітня
17:25
23 квітня
ТОП новини
Оголошення
21:35, 13 квітня
1
18:49, 15 квітня
11:58, Сьогодні
3
18:49, 15 квітня
live comments feed...