16:00, 19 квітня 2019 р.
Надійне джерело
Болоньєзе, шніцель, бефстроганов. Нове меню в житомирських школах
«Збірник рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах» переможця проекту «МайстерШеф» Євгена Клопотенко було презентовано в Житомирі. Цю ініціативу підтримала команда проекту "Нове шкільше харчування".
Так, за березень та квітень 2019 року фахівці їдалень ліцею №25 та гімназії №23 змогли не тільки онайомитись з асортиментом страв, а й навіть провести опрацювання окремих рецептів. І це тільки початок, адже в Житомирі на базі їдалень інших закладів продовжується опрацювання технології приготування страв.
Болоньєзе, шніцель, бефстроганов, ньоки, рис "Паелья", нагетси курячі - це лише мала частина опробованого меню. Наразі всі опрацьовані страви видаються у вільний продаж учням 5-11 класів з метою вивчення сприйняття їх дітьми та попиту маленьких споживачів.
Після затвердження автором збірника нового шкільного меню у відповідних державних органах нові страви, що вже стануть знайомі та сприйняті дітьми, будуть включені до меню їдалень житомирських шкіл.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
16:53, 2 грудня
16:53, 2 грудня
16:53, 2 грудня
16:53, 2 грудня
16:53, 2 грудня
live comments feed...