• Головна
  • Холодильне обладнання для харчової промисловості та торгівлі
Реклама
11:56, 22 червня 2020 р.

Холодильне обладнання для харчової промисловості та торгівлі

Реклама

Харчова промисловість і торгівля харчовими продуктами - одні з основних споживачів холодильного обладнання та систем холодопостачання. Саме від ефективної і безвідмовної роботи холодильного обладнання залежить успіх того чи іншого виробничого або торгового підприємства.

Вигідно придбати промислове холодильне обладнання ви можете, пройшовши за посиланням https://legat.com.ua/holodilnye-i-morozilnye-kamery/!

Якщо через поломки холодильного обладнання будь-кому на стіл потрапить неякісний продукт, то це загрожує не тільки неприємностями з боку наглядових органів і контролюючих інстанцій, а й неминучою втратою довіри з боку покупців, що, в кінцевому підсумку, може призвести до закриття бізнесу .

Класифікація холодильного устаткування

З деякою часткою умовності, тому що ситуація на ринку харчових продуктів швидко змінюється, холодильне обладнання для нього можна розділити на два класи:

  • промислове холодильне обладнання,
  • торгове холодильне обладнання.

Промислове холодильне обладнання - це потужні та ефективні холодильні агрегати та установки (потужністю по холоду більше 10 кВт), що забезпечують можливість тривалого зберігання різних продуктів у великих магазинах і на складах, а також застосовується в технологічних процесах харчового виробництва.

Така холодильна техніка здатна швидко створювати і тривалий час підтримувати робочі температури в різних діапазонах і робити це з великою точністю.

Торговельне холодильне обладнання відрізняється меншою потужністю (хоча і тут використовуються потужні холодильні машини) і застосовується для короткочасного зберігання охолоджених або заморожених продуктів в магазинах і підприємствах громадського харчування. Його відмінною рисою є те, що це обладнання повинно забезпечувати можливість демонстрації продуктів та зручність доступу до них покупців.

При виборі холодильного обладнання для складських приміщень та іншого їх застосування слід враховувати технічні характеристики моделей, надані постачальником обладнання. Основними параметрами агрегатів вважаються:

  • обсяг тепловиділення при максимальному навантаженні;
  • динаміка виділення холоду протягом виробничої зміни;
  • гідравлічний опір всередині складових деталей, механізмів і вузлів пристрою.

При монтажі холодильних пристроїв потрібно приділити увагу раціональному відведення тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...