• Головна
  • У Житомирському обласному центрі крові презентували нове меню для донорів
09:30, 16 липня 2020 р.
Надійне джерело

У Житомирському обласному центрі крові презентували нове меню для донорів

У Житомирському обласному центрі крові презентували нове меню для донорів

14 липня у Житомирському обласному центрі крові презентували оновлене меню для донорів. Нове харчування розробив кухар Олег Ковальчук.

Про це в сюжеті suspilne.media розповів директор обласного центру крові Анатолій Чугрієв. За його словами, таке харчування потрібне, щоб підтримати здоров'я донора.

Нове меню у вигляді снеків для Центру крові розробив кухар Олег Ковальчук:

"Це я вигадав таку їжу. Тут мед, насіння, різні фрукти. Такі батончики мають найважливіші поживні речовини для тіла. Усі складові натуральні – горіхи, фрукти, різноманітне насіння, ягода "годжі". Я їх поєдную в снеках і можна видавати їх, як перекус".

У Житомирському обласному центрі крові презентували нове меню для донорів, фото-1

Роман та Оксана Полонець стали першими, хто після забору крові скуштував нове меню.

"Дуже добра їжа. Смачна. Нагадує смак дитинства, козинаки", – розповіла Оксана Полонець.

Директор Центру крові Анатолій Чугрієв каже, що кожному донору потрібно поповнити запаси енергії після здачі крові:

"Нам потрібна ця їжа, щоб підтримати здоров’я донора, відновити його сили. Ми безкоштовно будемо давати донорам такі снеки, щоб вони могли перекусивши і відновитися баланс енергії".

Авторка: Антоніна Тугас

Камера: Віктор Підвисоцький

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#нове #меню #донори #область #житомирщина #житомирська #центр #крові #відео #донорство #їжа #харчування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...