17:45, 14 березня 2013 р.
30% продуктів в Україні - фальсифікат
Про це під час прес-конференції повідомив президент Науково-дослідницького центру незалежних споживчих експертиз «Тест» Валентин Безрукий.
Такий відсоток сертифікованої продукції визначався не відсутністю документів у виробників, а підміною інгредієнтів.
«Розмова йде про те, що, наприклад, молочний жир замінюють пальмовою олією, чи замість високоякісного м’яса свинини були використані субпродукти», – сказав В. Безрукий.
Також експерт зазначив, що 30% це є середня цифра, оскільки різні продукти мають різні показники фальсифікації. Наприклад, згущене молоко 80%, сметана та масло від 10% до 30%, молоко – 5-10%, передає УНН.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
09:18, Сьогодні
1
19:56, 30 квітня
10:16, 12 травня
5
10:16, 12 травня
6
17:06, 9 травня
live comments feed...