Встигніть подати роботу для здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці

Встигніть подати роботу для здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці, Ketlandia

Департамент культури, молоді та спорту Житомирької ОДА повідомляє про прийом робіт на здобуття Житомирської обласної краєзнавчої премії імені Миколи Костриці.

Про це інформують в пресслужбі Житомирської ОДА.

Роботи можуть подавати досвідчені краєзнавці, музейні установи та працівники, учні загальноосвітніх шкіл, студенти вищих навчальних закладів.

Для участі у конкурсі можуть подаватися роботи з історії, краєзнавства, природи регіону:

  • друковані видання – обсягом не менше 5 друкованих аркушів (120 сторінок);
  • мультимедійні, кіно-, відеоматеріали, телепрограми – тривалістю не менше 20 хвилин.

Усі подані на конкурс роботи повинні бути попередньо оприлюднені.

До всіх поданих на розгляд Комісії робіт має додаватися одна рецензія (історика, краєзнавця з будь-якого регіону України).

Премія виплачується за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених на фінансування галузі «Культура», у таких розмірах:

  • перша премія – дві мінімальні заробітні плати, встановлені на 01 січня поточного року;
  • друга премія – півтори мінімальні заробітні плати, встановлені на 01 січня поточного року;
  • третя премія – одна мінімальна заробітна плата, встановлена на 01 січня поточного року.

Прийом робіт проводиться Департаментом культури, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації до 01 листопада 2020 року за адресою: м. Житомир, вул. М.Бердичівська, 25, каб. 61.

Довідки телефоном: (0412) 47-22-00; 47-44-41.

Довідково. Положення про Житомирську обласну краєзнавчу премію імені Миколи Костриці, затверджене рішенням Житомирської обласної ради від 22.03.2012 № 493 (зі змінами).

житомир премія костриця микола встигніть подати заявки оголошення інформація ода житомирська житомирщина облдеожадміністрація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі