• Головна
  • Ніжний апельсиновий кекс з маком та згущеним молоком
11:36, 16 листопада

Ніжний апельсиновий кекс з маком та згущеним молоком

Кекс за цим рецептом зробить ваші осінні вечори чарівними та ароматними. Ви будете в захваті, адже він такий ніжний. Цитрусові ноти та приємний присмак маку. Це щось неймовірне.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 130 г;
  • цукор — 115 г;
  • кефір — 80 г;
  • олія — 50 г;
  • мак — 35 г;
  • розпушувач — 1 ч.л.;
  • апельсиновий сік — 2-3 ст.л.;
  • апельсинова цедра.
  • Як приготувати

    Яйця потрібно збити з цукром. Процес повинен тривати протягом 10 хвилин на високій швидкості. В тісто додайте просіяне борошно, розпушувач. Вимішайте масу.

  • Наступними додають кефір та олію, апельсиновий сік, мак та цедру. Тісто буде рідким. Влийте його в форму для випікання.
  • Випікати кекс потрібно при температурі 170 градусів до золотистої скоринки. Охолоджений кекс подають зі згущеним молоком. Смачного!
  • Інформує newsyou.info
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...