У Житомирській виправній колонії визначали кращого кухаря

29 січня у Житомирській виправній колонії (№4) обирали найкращого кухаря серед засуджених, які працевлаштовані в їдальні установи. Конкурс був організований адміністрацією колонії з метою підвищення рівня фахової підготовки кухарського складу та покращення харчування засуджених.

Про це 0412 повідомляють в прес-службі управління ДПтС України в Житомирській області.

В ході змагань конкурсантам потрібно було продемонструвати теоретичні знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог при обробці продуктів і приготуванні їжі. Під час практичної частини кухарі готували розсольник, суп картопляний з пшеничною крупою та рисовий суп, каші, тушковану картоплю, салати із буряка, солінь та моркви по-корейські.

Учасників конкурсу оцінювало журі на чолі із заступником начальника колонії з інтендантського та комунально-побутового забезпечення майором внутрішньої служби Андрійчуком Ігорем Борисовичем.

Перше місце за результатами конкурсу посів Віктор Самутін, який продемонстрував журі не тільки належний рівень теоретичної підготовки, але й зумів з продуктів щоденного раціону, які визначені нормами харчування, приготувати смачні та корисні страви.

1(6)2(1)34(2)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі