• Головна
  • Житомирські ув'язнені «вдарились» в кулінарію
13:50, 20 лютого 2014 р.

Житомирські ув'язнені «вдарились» в кулінарію

18 лютого у Райківській виправній колонії (№73) відбувся конкурс на кращого кухаря установи. За це звання змагалися засуджені, старші кухарі, які пройшли у фінальну частину конкурсу.

Конкурс складався з двох частин: теоретичної, де засуджені мали показати теоретичні знання з основ безпеки праці, товарознавства харчових продуктів, основ фізіології харчування та практичної, під час якої конкурсанти безпосередньо готували страви та демонстрували свою професійну майстерність та фантазію щодо їх оформлення. Для приготування страв всі конкурсанти були забезпечені однаковими інгредієнтами з повсякденного набору продуктів. Оцінити успіхи кухарів зібралося журі до якого увійшли компетентні люди, які мають досвід роботи у харчовій галузі.

За підсумками конкурсу перше місце посів засуджений Вадим Кучерук.

Заступник начальника установи з інтендантського та комунально-побутового забезпечення Анатолій Самійлик зазначив, що проведення конкурсу в установі стане доброю традицією, так як проведення подібних заходів, в першу чергу, дає змогу вдосконалювати кухарську техніку і навички, та, крім цього, спонукає засуджених кухарів відноситись до своєї справи, не як до рутинної щоденної праці, а як до цікавої, творчої професії.

1(4)34

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Райківська виправна колонія (№73) #фінал #кулінарний конкурс
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...