підрахунки
13:11, 24 квітня 2014 р.
На Житомирщині збільшилось виробництво молока, масла та пива
підрахунки
За інформацією департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, за І квартал 2014 року підприємствами харчової промисловості області реалізовано продовольства на суму понад 900 млн. грн.
Індекс виробництва продукції становить 105,5% до відповідного періоду 2013 року.
На Житомирщині вироблено яловичини свіжої та охолодженої понад 1,0 тис. тонн (збільшено на 46,32%), молока обробленого рідкого – 36,5 тис. тонн ( на 64,7 % більше), масла вершкового – 1,3 тис тонн (на 34,1% більше), сирів твердих і плавлених – 1,9 тис. тонн (на 42,7% більше), йогуртів – 2,6 тис тонн (на 6,0% більше), спредів – 2,2 тис. тонн (на 25,6% більше), молока сухого – 1,3 тис тонн (на 64,4% більше), пива – 2,2 тис декалітрів (на 0,5% більше минулорічного).
Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» в березні 2014 року збільшила свою частку на кондитерському ринку України до 8,9%, що на 2,2% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
12:00
2 жовтня
09:00
2 жовтня
08:10
2 жовтня
Оголошення
13:07, 25 вересня
14:04, 26 вересня
16:25, 27 вересня
14:04, 26 вересня
09:12, 29 вересня
live comments feed...