• Головна
  • На Житомирщині збільшилось виробництво молока, масла та пива
підрахунки
13:11, 24 квітня 2014 р.

На Житомирщині збільшилось виробництво молока, масла та пива

підрахунки

За інформацією департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, за І квартал 2014 року підприємствами харчової промисловості області реалізовано продовольства на суму понад 900 млн. грн.

Індекс виробництва продукції становить 105,5% до відповідного періоду 2013 року.

На Житомирщині вироблено яловичини свіжої та охолодженої понад 1,0 тис. тонн (збільшено на 46,32%), молока обробленого рідкого – 36,5 тис. тонн ( на 64,7 % більше), масла вершкового – 1,3 тис тонн (на 34,1% більше), сирів твердих і плавлених – 1,9 тис. тонн (на 42,7% більше), йогуртів – 2,6 тис тонн (на 6,0% більше), спредів – 2,2 тис. тонн (на 25,6% більше), молока сухого – 1,3 тис тонн (на 64,4% більше), пива – 2,2 тис декалітрів (на 0,5% більше минулорічного).

Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» в березні 2014 року збільшила свою частку на кондитерському ринку України до 8,9%, що на 2,2% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Житомир #харчова промисловість #виробництво #молоко #масло #пиво #ЖЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...