• Головна
  • Харчова промисловість Житомирщини збільшила обсяги виробництва порівняно із минулим роком
виробництво
15:02, 24 вересня 2014 р.

Харчова промисловість Житомирщини збільшила обсяги виробництва порівняно із минулим роком

виробництво

За повідомленням департаменту агропромислового розвитку облдерждаміністрації, підприємства харчової промисловості Житомирщини за січень-серпень 2014 року наростили обсяги виробництва порівняно із аналогічним періодом минулого року.

Індекс продукції становить 109,2% до січня-серпня 2013 року. Збільшено виробництво м’яса великої рогатої худоби свіжого та охолодженого на 40,5%, ковбасних виробів на 23,8%, оселедців солоних на 13,9%, молока обробленого рідкого на 42,9%, молока та вершків сухих на 41,1%, масла вершкового на 25,6%, сирів жирних на 30,3%, спредів та сумішей жирових на 42,7%, борошна на 3,9%, напоїв безалкогольних на 37,5%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Житомирщина #харчова промисловість #обсяги виробництва
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...