виробництво
15:02, 24 вересня 2014 р.
Харчова промисловість Житомирщини збільшила обсяги виробництва порівняно із минулим роком
виробництво
За повідомленням департаменту агропромислового розвитку облдерждаміністрації, підприємства харчової промисловості Житомирщини за січень-серпень 2014 року наростили обсяги виробництва порівняно із аналогічним періодом минулого року.
Індекс продукції становить 109,2% до січня-серпня 2013 року. Збільшено виробництво м’яса великої рогатої худоби свіжого та охолодженого на 40,5%, ковбасних виробів на 23,8%, оселедців солоних на 13,9%, молока обробленого рідкого на 42,9%, молока та вершків сухих на 41,1%, масла вершкового на 25,6%, сирів жирних на 30,3%, спредів та сумішей жирових на 42,7%, борошна на 3,9%, напоїв безалкогольних на 37,5%.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Порушень на майже пів мільярда гривень виявили аудитори Житомирщини за 3 місяці цьогоріч
ІНФОГРАФІКА
15:30
Вчора
Оголошення
10:39, 17 квітня
3
18:45, 14 квітня
11:17, 17 квітня
10
12:22, 5 квітня
11:43, 11 квітня
live comments feed...