1 грудня закінчився конкурс «Гастроспадщина Житомирської області, а це означає, що прийшла пора визначати переможців!
За час конкурсу на електронну адресу Житомирського обласного центру народної творчості було надіслано безліч цікавих рецептів страв Житомирщини.
Сьогодні, 1 грудня, комісія визначила переможців з-поміж багатьох претендентів Житомирської області.
Читайте також: Гастроспадщина Житомирщини: рецепт рибної юшки Троянівського старостату!
Отже, комісія прийняла рішення що:
- 1. місце отримала: Бердичівська територіальна громада з рецептом Огіївських "Блятників".
- 2. місце поділили між собою: Бердичівська територіальна громада з рецептом "Колотухи - Чорної і білої" та Попільнянська громада з рецептом "Помідорів квашених у пшениці".
- 3. місце займає: Баранівська територіальна громада , Суємецький старостат, з рецептом "Киселя" з цукрових буряків.