10:08, 20 травня 2018 р.
У Житомирі пройде Фестиваль європейської кухні
Сьогодні, 20 травня, з 15:00 до 17:00 відбудеться Фестиваль європейської кухні. На вулиці Михайлівській шеф-кухарі впродовж двох годин готуватимуть на ваших очах 12 страв національної куні країн Євросоюзу. Буде представлена кухня Італії, Іспанії, Франції, Німеччини, Чехії, Польщі, Великобританії, Нідерландів, Словенії, Греції, України, Бельгії.
Ведучий та шоумен - Сергій Ярома, Віктор Фіалковський - голова ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України та Dj Славік.
Шеф-кухарі заходу:
- Паоло Брешиа - президент асоціації підприємців півночі Італії, гастрономічний критик , автор багатьох книг з автентичної кулінарії Італії, суддя Міжнародних чемпіонатів з кулінарного мистецтва,почесний член ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України
- Юрій Маренков - шеф-кухар комплексу Чудодієво, член ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України, спеціаліст з гриль кухні.
- Ольга Маліновська - шеф-кондитер , член ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України , переможиця першого чемпіонату з кулінарного мистецтва серед юніорів м. Київ 2016, переможиця першого та другого відкритих Житомирських обласних чемпіонатів з кулінарного мистецтва Батл Шеф 1.0, 2.0.
- Геннадій Сілко - шеф-кухар ресторану S.O.M, член ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України, переможець першого чемпіонату з кулінарного мистецтва м. Київ 2016 (дві золоті медалі), найкращий шеф-кухар серед юніорів Житомирської області, володар кубку голови Житомирської обласної державної адміністрації 2016, чотири золотих медалі в першому відкритому Житомирському обласному чемпіонаті з кулінарного мистецтва Батл Шеф 1.0, переможець другого відкритого Житомирського обласного чемпіонату з кулінарного мистецтва Батл Шеф 2.0 (три золотих та одна срібна медалі).
- Віктор Беляк - шеф-кухар гриль-бару Плезентвіль, заступник голови ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України , директор з розвитку новітніх технологій творчого об’єднання кулінарної спільноти Шеф-груп, тренер збірної Житомирської області з кулінарного мистецтва, володар кубку голови Житомирської обласної державної адміністрації 2016, найкращий шеф-кухар Житомирської області 2016, переможець Першого та Другого відкритих Житомирських обласних чемпіонатів з кулінарного мистецтва (п'ять золотих медалей).
- Артур Подернін - шеф-кухар ресторану Примавера , готелю Рейкарц, член ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України, переможець чемпіонату з кулінарного мистецтва серед шеф-кухарів мережі готелів Рейкарц.
- Артур Волинець - шеф-кухар лаунж-ресторану Барбарис, член ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України , переможець першого чемпіонату з кулінарного мистецтва серед юніорів 2016 місто Київ (золото та срібло), член творчого об'єднання кулінарної спільноти Шеф-груп.
- Дмитро Фіалковський - член ГО Житомирська обласна Асоціація Кулінарів України, гастро-експерт бренду Метро-шеф, телеведучий, міні-шеф-кухар , учасник багатьох майстер-класів, учень шостого класу Житомирської міської гімназії 3.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:49
7 жовтня
12:00
7 жовтня
У Кам’янському продають легендарний завод: які потужності має
Новини компаній
17:00
4 жовтня
15:40
4 жовтня
Оголошення
09:12, 29 вересня
09:12, 29 вересня
09:12, 29 вересня
09:12, 29 вересня
16:25, 27 вересня
live comments feed...