16:13, 13 грудня 2010 р.
У Житомирській області 10 фермерів отримають 8 млн. грн. з бюджету
В особистих селянських господарствах Житомирської області виробництво м'яса складає 79%, молока - 84%, картоплі та овочів - 98%.
Такі дані під час наради з керівниками м’ясопереробних підприємств озвучив губернатор Житомирської області Сергій Рижук.
”На сьогоднішній день нами розроблено декілька варіантів бізнес-проектів розвитку м’ясного і молочного скотарства, - сказав він. – Розроблено єдину програму розвитку агропромислового комплексу області на 2011-2015 роки. Бажання займатися цією справою вже виявило 35 претендентів, і заявки продовжують надходити».
Губернатор також повідомив, що на конкурсній основі буде відібрано 10 пілотних фермерських господарств, на розвиток яких в бюджеті області на наступний рік закладається 8,2 млн. грн.
Подібний стан із формування сировинних зон буде запропоновано практично для всіх галузей харчопереробної промисловості, пише Житомир.info.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
У Кам’янському продають легендарний завод: які потужності має
Новини компаній
17:00
4 жовтня
15:40
4 жовтня
10:31
4 жовтня
08:00
4 жовтня
Оголошення
16:22, 26 вересня
13:07, 25 вересня
13:07, 25 вересня
09:12, 29 вересня
09:12, 29 вересня
live comments feed...