У січні підприємства харчової промисловості Житомирщини наростили обсяги виробництва

Як повідомляють у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації, підприємства харчової промисловості області за січень цього року наростили обсяги виробництва у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Індекс продукції становить 112,2 % до січня 2014 року.

 За цей період на підприємствах Житомирщини вироблено: м’яса свиней свіжого і охолодженого 0,4 тис. тонн (251,9% до січня 2014 року), м’яса великої рогатої худоби свіжого і охолодженого – 0,3 тис. тонн (78,4%), виробів ковбасних – 1,6 тис. тонн (195,3%), молока обробленого рідкого – 12,8 тис. тонн (149,6%), йогуртів – 0,9 тис. тонн (110,2%) молока та вершків сухих – 0,4 тис. тонн (128,2%), масла вершкового – 0,4 тис. тонн (99,5%), спредів та сумішей жирових – 0,8 тис. тонн (123,3%), борошна – 1 тис. тонн (324,4%).

Житомирщина харчова промисловість січень виробництво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі