ГАСТРОСПАДЩИНА ЖИТОМИРЩИНИ
08:00, 2 грудня 2022 р.
Надійне джерело
Гастроспадщина Житомирщини: відомі імена переможців конкурсу
ГАСТРОСПАДЩИНА ЖИТОМИРЩИНИ
1 грудня закінчився конкурс «Гастроспадщина Житомирської області, а це означає, що прийшла пора визначати переможців!
За час конкурсу на електронну адресу Житомирського обласного центру народної творчості було надіслано безліч цікавих рецептів страв Житомирщини.
Сьогодні, 1 грудня, комісія визначила переможців з-поміж багатьох претендентів Житомирської області.
Читайте також: Гастроспадщина Житомирщини: рецепт рибної юшки Троянівського старостату!
Отже, комісія прийняла рішення що:
- 1. місце отримала: Бердичівська територіальна громада з рецептом Огіївських "Блятників".
- 2. місце поділили між собою: Бердичівська територіальна громада з рецептом "Колотухи - Чорної і білої" та Попільнянська громада з рецептом "Помідорів квашених у пшениці".
- 3. місце займає: Баранівська територіальна громада , Суємецький старостат, з рецептом "Киселя" з цукрових буряків.
«Вітаємо переможців та дякуємо всім, хто долучився до конкурсу Гастроспадщина Житомирської області. Особливо дякуємо Баранівській територіальній громаді, яка надіслала найбільшу кількість рецептів для участі в конкурсі!
Приєднуйтесь до нових конкурсів на нашій сторінці у Фейсбук» - розповіли в Житомирському обласному центрі народної творчості.
Читайте також: Гастроспадщина Житомирщини: рецептом млинців з «мочанкою» Троянівського старостату!
Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:55
11 січня
12:47
11 січня
09:00
10 січня
17:08
9 січня
Оголошення
16:41, 1 січня
4
09:42, 3 січня
live comments feed...