ГАСТРОСПАДЩИНА ЖИТОМИРЩИНИ
11:06, 15 грудня 2022 р.
Надійне джерело
Елементи гастроспадщини внесли до обласного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини Житомирщини
ГАСТРОСПАДЩИНА ЖИТОМИРЩИНИ
«Блятники», «Колотуха. Біла і Чорна», «Помідори квашені в пшениці», «Кисіль», «Бадзьоха», «Підпалки» – тепер в обласному переліку елементів нематеріальної культурної спадщини Житомирщини.
Днями відбулось засідання Колегії Управління культури і туризму Житомирської ОВА.
Читайте також: Гастроспадщина Житомирщини: рецепт рибної юшки Троянівського старостату!
Члени Колегії прийняли рішення внести елементи гастроспадщини до обласного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини Житомирської області:
- "Блятники" Ружинської ОТГ, Бердичівського району;
- "Колотуха. Біла і Чорна" Ружинської ОТГ, Бердичівського району;
- "Помідори квашені в пшениці" Попільняньської територіальної громади;
- "Кисіль" Баранівської територіальної громади Суємецького старостату;
- "Бадзьоха" Попільняньської територіальної громади;
- "Підпалки" Попільняньської територіальної громади.
«Житомирський обласний Центр народної творчості» вітає всіх, хто долучився до збереження та популяризації гастроспадщини Житомирської області!», - йдеться в повідомленні.
Рецепти ви бачите нижче.
Джерело: Житомирський обласний центр народної творчості
Читайте також: Гастроспадщина Житомирщини: рецептом млинців з «мочанкою» Троянівського старостату!
Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:55
11 січня
12:47
11 січня
09:00
10 січня
17:08
9 січня
Оголошення
10:26, 9 січня
1
10:05, 1 січня
16:12, 8 січня
10:25, 9 січня
7
live comments feed...