Масло солодковершкове,72,5%,ДСТУ

На жаль, оголошення застаріло
Масло вершкове 72,5% - це продукт тваринного походження, що отримується шляхом переробки молока. Воно має високу жирність, що дорівнює 72,5%.

Це масло має багатий смак і аромат, його консистенція м'яка і однорідна. Воно широко використовується в кулінарії для приготування та випікання, а також для приготування соусів.

Масло вершкове 72,5% містить багато жирних кислот та вітамінів, таких як А, Д, Е, К та В. Вони корисні для здоров'я шкіри, волосся, нервової системи та імунітету.

Однак, оскільки вершкове масло 72,5% має високу жирність, воно повинно вживатися помірно, щоб не викликати зайву вагу і підвищені рівні холестерину в крові.
Рубрики
Продукти
АГРОМОЛТРАНС
Показати номер
Дії
В обранеВидалити з обраного

Схожі оголошення

Амарантовая мука производится из растения амарант-древнейшей злаковой культуры (редкое название-щири...
10:05, 24 травня
РИСОВАЯ МУКА. ПРИМЕНЕНИЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ ХЛЕБОПЕКАРНЫХ, КОНДИТЕРСКИХ, МАКАРОННЫХ ИЗДЕЛИЙ, ЧИПСОВ (...
10:05, 24 травня
Пропонуємо імітовану ікру високої якості. За смаком нічим не поступається натуральною. В асортименті...
10:00, 24 травня
Соевая мука широко используется при изготовлении продуктов питания. Соевый белок обладает хорошими...
10:05, 24 травня
Порошок из ягод черники. Vaccinium myrtillus powder. Сухой, гигроскопичный мелкодисперсный порошо...
10:05, 24 травня
Гречневая мука широко применяется в детском и диетическом питании, при приготовлении различных гарни...
10:05, 24 травня